• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Запрошуємо майбутніх першокласників

Запрошуємо майбутніх першокласників

2012-11-07

/Files/images/SAM_2419.JPG

Проблема підготовки дітей до школи, мабуть, одна з найактуальніших на сьогоднішній день. Як відомо, адаптуватися на новому місці нелегко. Деколи, навіть ми - дорослі, незатишно відчуваємо себе при зміні виду і місця роботи. А уявіть, як маленькому чоловічкові раптом опинитися далеко від мами, в незнайомій обстановці і серед чужих людей? А тому до такого моменту, як вступ до школи, потрібно підготуватися заздалегідь і ретельно.

Для батьків, які бажають підготувати свого малюка до нового, серйозного етапу в його житті і зробити це заздалегідь до першого шкільного дзвінка, ми пропонуємо комплексну програму підготовки до школи, що включає:

· цікаві завдання з формування навичок мовлення;

· вправи з підготовки руки до письма;

· ефективні методики розвитку мислення, пам'яті, уваги;

· ігровий метод розвинення елементарних математичних уявлень та логіки;

· ознайомлення з навколишнім світом.

Програма не лише розвиває інтелектуальні здібності Вашої дитини, вона дає можливість заздалегідь змоделювати ситуацію навчальної діяльності, коли дитина потрапляє в нове, незнайоме середовище, де вона повинна навчитися спілкуватися з однолітками і дорослими, де від неї вимагатиметься посидючість і концентрація уваги. Крім того, Ваша дитина отримує конкретні знання, які значно підвищують рівень її готовності до школи. Відвідуючи подібні заняття, Ви зробите перехід дитини до шкільного навчання плавним, безболісним і радісним.

Заняття у «Старт – школі» проводить у 2012/2013 навчальному році вчитель початкових класів Блізнякова Олена Анатоліївна, вчитель вищої категорії, що має педагогічне звання «Старший учитель». Планується навчання майбутніх першокласників за навчальними програмами науково-педагогічного проекту «Росток». «Росток» є високоефективною системою, яка всебічно розвиває дитину, допомагає розкрити її таланти і здібності, вчить мислити творчо і знаходити власні шляхи вирішення проблем.

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.